Promo!

Ofertă de ficțiune pentru adolescenți

 

 

 

66,00 lei 46,00 lei

Golește

Pachetul conține :

1. Mesaj pentru Ella Ella este mare amatoare de cărți fantasy. Are și un blog, pe care postează mereu texte despre seria ei preferată, The Cinder Chronicles, și unde intră în dispute nesfârșite cu principalul ei follower, Cinder458. Într-o zi însă, viața ei se schimbă cu totul. Singurul în care ar avea încredere și care ar putea să o ajute este Cinder dar nu a mai vorbit cu el de foarte mult timp. Și nici măcar nu se cunosc! Cum să-l aducă înapoi în viața ei? Și, mai ales, cât de mult să îl lase să se apropie?

2. O carte de ficțiune la alegere dintre: 

     – Băiatul de pe Facebook Julie Seagle de-abia așteaptă să vină în Boston și să înceapă facultatea. Dar, odată ajunsă în oraș, descoperă că nu cursurile sunt adevărata provocare, ci familia care o găzduiește. De unde era ea să știe că avea să devină atât de importantă pentru familia Watkins și că avea să se îndrăgostească de unul dintre frați? Și încă de cel pe care nici măcar nu l-a cunoscut!

     – O sută de cuvinteLea și Gabe merg la același curs de scriere creativă. Se uită la aceleași seriale, comandă același fel de mâncare și umblă prin aceleași locuri. Dar sunt atât de timizi, încât probabil că n-o să-și vorbească niciodată. În afară de ei, toată lumea vede că sunt făcuți unul pentru altul și parcă întreg universul conspiră să-i aducă împreună. Dar va fi oare de ajuns?

     – Cum să NU cucerești un băiatDesi Lee este ferm convinsă că, dacă ai un plan bine gândit, nimic nu-ţi poate sta în cale. Așa a ajuns președinta consiliului elevilor, campioană la fotbal și premiantă la caligrafie. Și tot așa are de gând să intre la Stanford. Dar când vine vorba de băieţi, e un dezastru, iar gafele ei au intrat de mult în folclorul liceului.

3. Cele mai frumoase lecturi – Două jurnale de lectură CADOU

 

S-ar putea să-ți placă și…