Stoc epuizat

Pachet de vacanță pentru clasa a IV-a

81,90 lei 57,00 lei

Stoc epuizat

1. Portofoliu de lucru și evaluare – clasa a IV-a   –   Materialul conține: 23 de fișe de lucru și evaluare pentru Limba și literatura română și 23 de fișe de lucru și evaluare pentru Matematică. Toate fișele sunt însoțite de punctaje orientative. Fiecare fișă poate fi decupată și inclusă în portofoliul individual al elevului.

2. Marele Ghid al bunelor maniere   –   Să te porți frumos poate să fie chiar mai greu decât să mergi la școală: trebuie să respecți reguli, aproape tot ce nu e obligatoriu e interzis, totul trebuie făcut într-un anume fel, care nu e niciodată calea cea mai simplă. Noroc că există Marele ghid al bunelor maniere – o carte care te învață, cu exemple, ilustrații și mult umor, exact ce să faci (și ce să nu faci) la masă, în vizită și în mijloacele de transport în comun.

3. O carte de ficțiune la alegere dintre:

 – Floss, cățelușul pierdut   –   În sătucul Fân din Transilvania, iarna a venit mai devreme decât de obicei și a adus la poarta familiei Degețel un cățeluș zgribulit de frig. În curând Floss devine preferatul tuturor dar o veste neașteptată vine să tulbure armonia noului său cămin.

Legenda lui Kevin   –   A fost odată un ponei zburător (și cam grăsuț) pe nume Kevin. Într-o noapte, pe când dormea liniștit în cuibul său din vârful unui copac, o furtună îl smulge din culcuș și îl duce până în oraș, pe balconul lui Max.  Orașul e năpădit de creaturi magice, puse pe răutăți, așa că Max și Kevin se apucă să îndrepte lucrurile. Nu le trebuie decât puțină ingeniozitate și mulți, mulți biscuiți!

Alfred și Agatha. Șilingul de argint   –   Alfred Hitchcock și Agatha Christie fac echipă și rezolvă cele mai enigmatice cazuri. Morritos Jones, cățelușa năzuroasă a Agathei, este de negăsit. Indiciile sunt puține și nimeni nu pare în stare să îi ajute pe copii să rezolve misterul. Nimeni în afară de Sir Arthur Conan Doyle.

Exploratorul   –   Când avionul lor se prăbușește în desișul junglei amazoniene, Fred, Con, Lila și Max se trezesc singuri în sălbăticie. Cei patru copii sunt nevoiți să își folosească toate resursele de inteligență și inventivitate pentru a supraviețui într-un mediu pe care nu îl cunosc. Însă niște descoperiri tulburătoare le dau de înțeles că nu sunt chiar singuri în junglă.

4. Joc recapitulativ de limba engleză – format A4 (3 pagini)   –   Let’s play ! – o activitate distractivă de recapitulare a noțiunilor de vocabular în limba engleză învățate în cursul anului școlar.

5. Diplomă și felicitare