Promo!

Pachet de vacanță pentru clasa pregătitoare

79,00 lei 55,00 lei

Golește

1. Caiet de vacanță pentru clasa pregătitoare   –   Caietul de vacanță este un suport de lucru util pentru aprofundarea noțiunilor studiate în cursul anului școlar. Conține 12 capitole structurate pe diferite teme care abordează integrat activitățile de Comunicare în limba română și Matematică și explorarea mediului.

2. Marele Ghid al bunelor maniere   –   Să te porți frumos poate să fie chiar mai greu decât să mergi la școală: trebuie să respecți reguli, aproape tot ce nu e obligatoriu e interzis, totul trebuie făcut într-un anume fel, care nu e niciodată calea cea mai simplă. Noroc că există Marele ghid al bunelor maniere – o carte care te învață, cu exemple, ilustrații și mult umor, exact ce să faci (și ce să nu faci) la masă, în vizită și în mijloacele de transport în comun.

3. O carte de ficțiune la alegere dintre:

 – Niki, veverița năzdrăvană / Nero, detectivul nătăfleț   –   Niki, veverița năzdrăvană trăiește liniștită într-un parc pitoresc. Dar existența fericită a veveriței este dată peste cap de apariția unei pisici viclene.  /   Ce poate fi mai frumos decât să primești primul tău animal de companie? Dar când apariția cățelului pe care ți l-ai dorit mereu coincide cu dispariția misterioasă a unor alimente din casă, este timpul să intre în acțiune Detectivul nătăfleț.

Cămila Luca vrea o pelerină   –   Luca împlinește în curând șapte ani. Este vârsta la care toate cămilele primesc în dar câte o pelerină. Părinții lui insă, nu au posibilitatea de a îi oferi un astfel de cadou. Dar Luca nu renunță și se hotăraște să se ducă singur în locul misterios de unde vin toate pelerinele: Orașul.

Ce a patit Morcovel / Proba de curaj   –   Morcovel este vedeta clubului de călărie. Deși toată lumea îl admiră și îl alintă, poneiul nu este fericit. Vor reuși prietenii lui să vină de hac problemei pe care o are Morcovel?  /  Un singur moment de curaj este suficient să îți schimbe cele mai ferme convingeri, iar ceea ce credeai că îți face rău să se transforme într-o prietenie pentru o viață.

4. Joc recapitulativ de limba engleză – format A4 (3 pagini)   –  Let’s play ! – o activitate distractivă de recapitulare a noțiunilor de vocabular în limba engleză învățate în cursul anului școlar.

5. Diplomă și felicitare

 

S-ar putea să îți placă și: