Promo!

Pachet educațional de vacanță – Limba engleză pentru clasele pregătitoare – I – a II-a

 

 

59,00 lei 41,00 lei

Golește

1.  Un caiet English for fun la alegere :

Caietele contin jocuri și exerciții de îmbogățire a vocabularului uzual, adaptate nivelului de vârstă (rebus, careu, activități de asociere, de colorat, decupare și lipire, joc de rol, joc cu zarul etc.). Sunt structurate în șapte capitole, ce respectă programele școlare în vigoare, conțin recapitulări, evaluări, autoevaluări și sunt însoțite de materiale audio accesibile online, gratuite.

2.  Două cărți de ficțiune bilingve la alegere dintre : 

  • Pepi, porumbelul mesager – Pepi este poștașul întregii păduri însă acest lucru nu îl mai încânta. Decide astfel să își încerce norocul cu alte meserii. Oare va reuși el să facă față noilor sarcini?
  • Tobi, broscuța fără frică – Tobi, care este extrem de sfios, are un talent pe care nimeni nu îl cunoaște: știe să croșeteze pulovere și manuși. Într-o zi decide să facă o schimbare și se înscrie la Academia de Curaj.
  • Concertul din pădure – Talentatul liliac Monty cântă doar noaptea și este trist că nu îl pot auzi toate animalele. Dar într-o zi Bubba, prietenul lui, vine cu o idee!
  • Cel mai cuminte copil din lume – În fiecare dimineață, aceeași poveste: mama lui Virgil coboară în bucătărie și găsește frigiderul deschis. Cine să fie făptașul? Cu siguranță nu Virgil, iepurașul pufos al lui mami! El n-ar putea să facă niciodată ceva rău.

3.  CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.

 

S-ar putea să îți placă și: