Stoc epuizat

Pachet educațional de vacanță pentru clasa a VI-a

 

 

78,50 lei 55,00 lei

Stoc epuizat

1. Vacanță în jurul lumii – clasa a VI-a   –  Caietul de vacanță conține: 50 de texte multidisciplinare, împărțite pe săptămâni, cu informații inedite pe care nu le vei găsi în manuale, 10 fragmente din cele mai îndrăgite cărți de literatură pentru copii, activități distractive, 10 mandale de colorat și o carte de animații.

2. Două cărți de ficțiune la alegere dintre:

 – Pilotând în ploaie  – Enzo este un câine special. Fan înflăcărat al curselor de mașini, el știe o groază de lucruri despre Formula 1, pilotul lui preferat fiind Ayrton Senna. Cunoaște ca nimeni altul natura umană, despre care are o groază de teorii. 

Theodora Tenpenny și tabloul pierdut   –  Înainte să își dea ultima suflare, bunicul Jack îi încredințează Theodorei un secret: în atelierul său de pictură este ascunsă o comoară. Când varsă din greșeală dizolvant peste unul dintre tablouri, Theo crede că a și găsit-o. Dar misterul nu face decât să se adâncească.

Pe acoperișurile Parisului –  Toți credeau că Sophie e orfană. Ce-i drept, a fost găsită ca prin minune într-o cutie de violoncel, plutind în Canalul Mânecii, după un naufragiu. Dar fetița cu părul ca fulgerul nu poate accepta că mama ei nu mai este. Ba chiar insistă că și-o amintește perfect, cântând la violoncel, în orchestra navei. Charles, salvatorul ei, îi spune că e aproape imposibil ca mama ei să fie încă în viață. Însă aproape imposibil e încă posibil. 

NERDS – Nemaipomenita Echipă de Reacție anti-dezastru și Spionaj   –  Nimeni nu vrea să fie tocilarul plin de coșuri pe față de care face mișto toată clasa. Dar dacă în spatele tuturor alergiilor, miopiilor și scutirilor de sport care îți distrug viața socială în clasa a V-a s-ar ascunde în realitate niște superputeri extraordinare? Exact asta va descoperi Jackson când își va pune aparat dentar și se va trezi cooptat în echipa de spionaj NERDS. 

Noroc cu domnul Terupt   –  Jessica este nou-venită la Școala Snow Hill. Alexia, plină de fițe, își apără cu tenacitate popularitatea printre fete. Danielle, mai dolofană decât colegele ei, încasează în tăcere toate glumele răutăcioase. Anna este prea timidă ca să răspundă la ore, Jeffrey urăște școala, Luke e tocilarul clasei, iar Peter – miștocarul. Însă noul lor profesor, domnul Terupt, reușește să îi învețe pe elevii săi nu doar matematică sau științele naturii, ci și ce înseamnă să îi vezi cu adevărat pe cei de lângă tine. 

Domnul Terupt cade din nou   –  Ultimul an la Școala Snow Hill îi forțează pe elevii domnului Terupt să se maturizeze subit. Anna, Jeffrey, Danielle și Peter au parte de propriile descoperiri, reponsabilități si frământări iar Luke află că lucrurile pe care le înveți la școală nu te ajută doar să iei note mari. Învățătorul lor este și el în pragul unei mari schimbări, dar oare vor avea cu toții parte de un final fericit și anul acesta?

Jurnalul unui Ninja dintra-a șasea (vol. II)   –  Nu a trecut nici măcar o lună de când Chase a devenit conducătorul clanului ninja și iată că școala Buchanan este din nou în pericol: se zvonește că ar urma o invazie a piraților! Numai Chase este în măsură să împiedice dezastrul, dar ce poate face el când luptătorii ninja nu-l mai ascultă și până și cei mai buni prieteni par să-l fi părăsit?

Jurnalul unui Ninja dintr-a șasea (vol. III)  –  La școala Buchanan, lucruile par să fi intrat în normal. Scăpat de grija piraților, Chase are chiar vreme să îi scrie un bilețel fetei care îi place. Dar cineva pune mâna pe bilețel și împânzește școala cu el, făcându-l pe liderul ninja ținta tutror glumelor. 

3. CADOU – O brățară de silicon inscripționată   –  Caracteristicile brățării: material – silicon; lungime 170 mm, lățime 12 mm; culori – roz, violet, verde, turcoaz, portocoliu; inscripționare și gravare – diferite texte.