Promo!

Pachet pentru clasa pregătitoare si clasa I

 

 

 

46,00 lei 32,00 lei

Golește

 

Pachetul conține :

1. Crăciunul iepurașului Hopa-Țopa / Crăciunul ratonilor De zile întregi ninge și viscolește cumplit, iar iepurașul Hopa-Țopa e tot mai îngrijorat. A doua zi e ajunul Crăciunului și este invitat acasă la prietena lui, Dori. Va reuși oare iepurașul să ajungă la petrecere?  /  Familia de ratoni așteaptă cu mult entuziasm Crăciunul. Dar un intrus le fură toate decorațiunile și toate bomboanele. De supărare, tata raton decide ca familia să se mute din pădure. Micul Willy are însă alte gânduri: va porni în căutarea hoțului și va salva Crăciunul!

2. O carte de ficțiune la alegere dintre: 

     – Cămila LucaLuca împlinește în curând șapte ani. Este vârsta la care toate cămilele primesc în dar câte o pelerină. Părinții lui insă, nu au posibilitatea de a îi oferi un astfel de cadou. Dar Luca nu renunță și se hotăraște să se ducă singur în locul misterios de unde vin toate pelerinele: Orașul.

     – Niki veverița năzdrăvană / Nero detectivul nătăfleț Niki, veverița năzdrăvană trăiește liniștită într-un parc pitoresc. Pasiunile ei cele mai mari sunt nucile cu coaja subțire și cățăratul în copaci. Dar existența fericită a veveriței este dată peste cap de apariția unei pisici viclene.  /  Ce poate fi mai frumos decât să primești primul tău animal de companie? Dar când apariția cățelului pe care ți l-ai dorit mereu coincide cu dispariția misterioasă a unor alimente din casă, este timpul să intre în acțiune Detectivul nătăfleț.

     – Ce a pățit Morcovel / Probă de curajMorcovel este vedeta clubului de calarie. Deși toată lumea îl admiră și îl alintă, poneiul nu este fericit. Vor reuși prietenii lui să vină de hac problemei pe care o are Morcovel?  /  Un singur moment de curaj este suficient să îți schimbe cele mai ferme convingeri, iar ceea ce credeai ca îți face rău să se transforme într-o prietenie pentru o viață.

3. Vine Moș Crăciun – carte de colorat CADOU 

 

 

S-ar putea să-ți placă și…