Coșul tău
COMANDĂ TELEFONIC:
021 430 30 95 / 021 411 31 37
COMANDĂ TELEFONIC:
021 430 30 95 / 021 411 31 37

Julie Seagle se pregătește să înceapă facultatea în Boston.

Pentru că nu are unde să stea, va locui temporar la Erin Watkins, o fostă colegă de facultate a mamei sale. Casa Watkins arată ca o bibliotecă, iar gazdele sunt intelectuali cu un profil impresionant. Până și subiectele de conversație la cină sunt inspirate de felurile de mâncare de pe masă – creveții provoacă o discuție despre noi cercetări oceanografice, iar ricotta și busuiocul merg foarte bine cu Renașterea și goticul italian. Și tot acolo avea să „îl întânească” pe cel ce va urma să fie băiatul de pe Facebook.

Frații Watkins sunt și ei speciali.

Tocilar autodeclarat, Matt poartă tricouri cu mesaje imposibile, are postere cu ecuații aiuritoare în cameră și pare că nu poate vorbi și el ca un om normal, adică fără să facă vreo metaforă matematică sau să aducă argumente sofisticate, bazate pe studii și cercetări. Sora lui mai mică, Celeste, are 13 ani și o minte sclipitoare, este ireal de frumoasă și vorbește ca o domnișoară din Anglia victoriană.

Cu toate acestea, fata are un aer imatur și neajutorat, poartă haine complet nepotrivite cu vârsta ei și refuză cu încăpățânare orice element de cochetărie. Și mai are un obicei ciudat. Poartă pretutindeni o replică din carton, în mărime naturală, a fratelui ei Finn. Mai mult, vorbește cu acest Finn artificial, îi ascultă sfaturile și are grijă să nu-i rănească sentimentele. Finn cel adevărat, fiul cel mare, este aproape o minune a naturii. Frumos, foarte bun la școală, creativ, implicat în problemele sociale ale comunității, amator de călătorii, cu un umor dezarmant… este atât de diferit de Matt și, evident, este eroul lui Celeste. Din păcate, Finn face voluntariat în rezervații naturale din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și nu e sigur că se întoarce prea curând acasă.

Adevărata provocare nu stă în cursurile de la facultatea așa cum credea Julie inițial, ci familia care o găzduiește.

De unde era ea să știe că avea să devină atât de importantă pentru familia Watkins și că avea să se îndrăgostească de unul dintre frați? Și încă de cel pe care nici măcar nu l-a cunoscut! Par făcuți unul pentru celălalt, ea și băiatul de pe Facebook. Și totuși, dragostea îți rezervă câteva surprize. O carte de dragoste dedicată tinerilor de peste 14 ani care te va ține cu sufletul la gură până la final.

*** New York Times BESTSELLER ***

S-ar putea să-ți placă și…

0