Despre noi

Cu siguranță v-ați mai întâlnit cu Editura Booklet – ați învățat după cărțile noastre la română, limbi străine și științe și v-am sărit întotdeauna în ajutor cu sinteze și pliante la cele mai importante examene. Iar în 2015, ne-am gândit să vă dăm ocazia să ne citiți și altfel. Cu pasiune. În hohote de râs. Cu sufletul la gură. Până la ultima pagină. Așa s-a născut colecția noastră de literatură pentru copii, unde au apărut seria de mare succes Winston, bestsellerul Prizonierul B-3087 și multe altele.

 

În cinci ani, colecția noastră de literatură a crescut și s-a diversificat atât de mult, încât ne-am hotărât s-o transformăm în editură. De fapt, în două edituri:

  • Editura Booklet Fiction, pentru copii între 6 și 14 ani. Aici găsiți povești cu vocabular ilustrat, special gândite pentru cititorii începători; cărți cu ilustrații bogate, întotdeauna color, pentru copii de 6-10 ani; colecția SWITCH, ideală pentru cei care vor să își îmbogățească vocabularul în limba engleză fără să fie nevoiți să recurgă mereu la dicționar; povești bilingve pentru copii de 7-12 ani; romane istorice sau de aventuri pentru adolescenți peste 12 ani și, desigur, cărți în care eroii se confruntă cu exact aceleași probleme prin care treceți și voi la școală;
  • Editura Forteen, pentru tineri peste 14 ani. Aici v-am pregătit romane young adult cu o largă diversitate tematică: povești de dragoste, cărți inspirate de cele mai controversate evenimente istorice sau romane care abordează subiecte de actualitate, desprinse din viața de zi cu zi a unui adolescent.

 

Vă invităm să ne descoperiți cărțile. Bine ați venit și lectură plăcută!