Coșul tău
COMANDĂ TELEFONIC:
021 430 30 95 / 021 411 31 37
COMANDĂ TELEFONIC:
021 430 30 95 / 021 411 31 37

Termeni și condiții

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE CONDIŢIONATĂ DE ACCEPTAREA ŞI RESPECTAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE MAI JOS ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE MAI JOS.

DREPTUL DE AUTOR
Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea Editurii Booklet şi, după caz, a altor terţi care au autorizat Booklet să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul Booklet sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

MĂRCI ÎNREGISTRATE
Denumirea „Booklet“, precum şi logo-ul asociat sunt mărci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile Editurii Booklet. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
Editura Booklet garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoţii etc.

De asemenea, informaţiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către Editura Booklet pentru elaborarea de estimări demografice despre clienţii site-ului www.booklet-fiction.ro, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.

Booklet nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obtinuţe prin intermediul site-ului www.booklet-fiction.ro. De asemenea, Booklet nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

LA LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII
Editura Booklet nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daună, indiferent de natură, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, Editura Booklet nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).

LA UTILIZAREA SITE-ULUI
În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, utilizatorul se angajează să respecte legile în vigoare şi să nu desfăşoare activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; se angajează să nu modifice, copieze, distribuie, transmită, afişeze, publice, reproducă produse derivate sau să vândă niciun fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; se angajează să suporte orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet.

Utilizarea serviciilor site-ului care dau posibilitatea să publicaţi opinii personale implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Este de la sine înţeles că aprecierile rasiste, xenofobe, jignirile la adresa altor cititori, obscenităţile ş.a.m.d. sunt interzise şi atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Publicarea comentariilor nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

MODIFICĂRI
Editura Booklet îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora.

LEGISLAŢIA APLICABILĂ
Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

0