Floss și circul

Când în familia Degețel pare că toată lumea are secrete, când bunica Dido o chinuie pe Thea cu fel și fel de treburi mărunte, când vacanța de vară se anunță a fi mai plictisitoare decât privitul norilor la amiază, în satul Fân ceva nemaipomenit se întâmplă.

Nu e vorba de lansarea vreunei rachete pe Marte, nici măcar de apariția extratereștrilor, ci pur și simplu despre niște musafiri neașteptați: Floss și Circul!

Tuns și ferchezuit, așa cum îi stă bine unui lord englez, Floss se întoarce în satul Fân, alături de familia lui adoptivă: Vicki și Robbie. Pare să fie întâlnirea Theei cu destinul. Dar nu e numai asta, deoarece curând va avea loc întâlnirea cu Circul Destinului.

Acrobați curajoși, un uriaș blând și doi pitici simpatici, dresori răbdători, toți vor deveni prietenii fetei. Și, în caz că cineva se întreabă, nici gând de plictiseală!

Împreună cu Robbie, Thea va avea parte de o vacanță de vară pur și simplu magică! Vor trăi momente de suspans, vor face pe detectivii și vor învăța trucuri de magie.

Dar cine se va dovedi a fi cel mai priceput acrobat din satul Fân?

28,00 lei

Autor: Arabella McIntyre-Brown

Vârstă Recomandată: 8-12 ani

Tip carte: Aventuri

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Copertă: Broșată, cu clape

Număr pagini: 144

Traducere: Claudia Drăgănoiu

Ilustrații: Andreea Chele

 

S-ar putea să îți placă și: