Coșul tău
COMANDĂ TELEFONIC:
021 430 30 95 / 021 411 31 37
COMANDĂ TELEFONIC:
021 430 30 95 / 021 411 31 37

1. Caiet de vacanță pentru clasa a III-a   –   Caietul de vacanță este un suport de lucru util pentru aprofundarea noțiunilor studiate în cursul anului școlar. Conține 14 capitole structurate pe diferite teme care abordează integrat activitățile de Limba și literatura română și Matematică.

2. Marele Ghid al bunelor maniere   –   Să te porți frumos poate să fie chiar mai greu decât să mergi la școală: trebuie să respecți reguli, aproape tot ce nu e obligatoriu e interzis, totul trebuie făcut într-un anume fel, care nu e niciodată calea cea mai simplă. Noroc că există Marele ghid al bunelor maniere – o carte care te învață, cu exemple, ilustrații și mult umor, exact ce să faci (și ce să nu faci) la masă, în vizită și în mijloacele de transport în comun.

3. O carte de ficțiune la alegere dintre:

 – Mondragon. Marea încercare    –   Cale tocmai a împlinit unsprezece ani și, conform tradiției din sat, Antón dragonarul îi alege un dragon. Ca să se dovedească vrednic de a-l păstra, băiatul trebuie să treacă o probă: să se întoarcă acasă împreună cu noul său tovarăș înainte de lăsarea întunericului.

Vânătorii de fantome și spiritele de foc   –   Aventura continuă! Domnul Țanțoș apelează la Hedwig Chimion & Co. pentru a-i curăța hotelul de îngrozitoarele spirite de foc. Vânătorii de fantome sunt soi bun: nu știu ce e frica, sunt mereu informați, înarmați și inspirați, gata pentru o nouă confruntare.

Floss și circul   –   Când în familia Degețel pare că toată lumea are secrete, când bunica Dido o chinuie pe Thea cu fel și fel de treburi mărunte, când vacanța de vară se anunță a fi mai plictisitoare decât privitul norilor la amiază, în satul Fân ceva nemaipomenit se întâmplă. Nu e vorba de lansarea vreunei rachete pe Marte, nici măcar de apariția extratereștrilor, ci pur și simplu despre niște musafiri neașteptați: Floss și Circul!

4. Joc recapitulativ de limba engleză – format A4 (3 pagini)   –  Let’s play ! – o activitate distractivă de recapitulare a noțiunilor de vocabular în limba engleză învățate în cursul anului școlar.

5. Diplomă și felicitare

 

C d f clasa a iii a

Floss și circul, Mondragon. Marea încercare, Vânătorii de fantome și spiritele de foc

0